ScreenToGif | תוכנת הסרטת מסך עם אופציית שמירה בפורמט gif

• מנהל האתר

MadrichimTip

ScreenToGif היא תוכנת הסרטת מסך חינמית בקוד פתוח המאפשרת שמירה של ההסרטה בפורמטי וידאו שונים, או בפורמט תמונת gif.
    התוכנה בעברית.
    תוכנה זו מכילה אופציות רבות מאוד, פשוט נסו ותיהנו.

שימו לב! כדי שהתוכנה תעבוד, חובה שיהיה מותקן במחשב Net Framework 6 ומעלה.
    להלן קישורים ישירים להורדה של Net Framework 6 לגרסאות השונות של Windows: (מקור)

הורדת התוכנה עצמה - גרסה 2.35.3 (ניתן לבדוק כאן מה הגרסה האחרונה שקיימת כרגע):

לחילופין, ניתן להתקין ישירות מחנות מייקרוסופט או מאתר התוכנה.

צילומי מסך

4d8186d2-d29d-459d-ba09-8650bf05aa4c-image.png
    זוהו מסך הפתיחה המוגדר כברירת מחדל של התוכנה.
    ניתן להגדיר שהתוכנה תיפתח ישירות לתוך המקליטים והעורך.
    445f2792-1329-43d9-93ce-e93334059180-image.png
    זהו ממשק המשתמש של מקליט מסך ברירת המחדל. פשוט מעבירים את החלון הזה על גבי התוכן שרוצים להקליט.

Recorder-Old.220d6f4d (1).gif
    אם תלחץ ותגרור את סמל הכוונת לחלון, המקליט יתאים את עצמו לגבולות.
    Recorder-New.e3003335 (1).gif
    זהו ממשק המשתמש החדש של המקליט , המאפשר לך ללחוץ ולגרור כדי לבחור אזור במסך.

Editor.3586032f.gif
    זהו העורך, שבו ניתן את ההקלטות ולייצא אותו ל-gif , apng , וידאו , project , תמונות ו- psd .

13096cea-2ac1-4d03-9059-d2d604e3e586-image.png
    זה מקליט מצלמת האינטרנט.
    Options.81fe1da1.gif
    מסך ההגדרות של תוכנת ScreenToGif.

• ShlomoS Shlomo העביר נושא זה מ-טיוטות ב-

מדריכים מומלצים נוספים
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    1k צפיות
    ShlomoS
    ReNamer היא תוכנה משוכללת ביותר לשינוי שמות קבצים, כולל קידומות, סיומות, החלפות, הסרת תוכן של סוגריים, הוספת רצפי מספרים, שינוי סיומות קבצים, שימוש במידע הקובץ (אמן, אלבום וכו') בקבצי שמע, ועוד. למשתמשים מתקדמים ישנה תמיכה בביטויים רגולריים ואף בסקריפט Pascal, המאפשר למשתמשים לתכנת כלל שינוי שמות משלהם. להורדת גרסה ניידת של התוכנה | להורדת גרסת התקנה של התוכנה הוספת ממשק בעברית להוספת ממשק מתורגם לעברית - ייחודי לאתר מדריכים: יש להוריד את הקובץ הבא: ReNamer.he.po להעתיק את הקובץ לתקיית התוכנה: בגרסה ההתקנה: להעתיק את הקובץ לנתיב C:\Program Files (x86)\ReNamer\Languages בגרסה הניידת: להעתיק את הקובץ לתקיה Languages יש לסגור את התוכנה ולפתוח אותו מחדש, והיא תיפתח בממשק עברית: [image: 1688434316785-cleanshot-2023-07-04-at-04.31.11-2x.png] [image: 1688434329959-c3802fc8-ec99-425a-b0d0-84ef0d63b790-cleanshot-2023-07-04-at-04.32.06-2x.png] קישורים למידע נוסף מדריך לממשק באנגלית בפורום מתמחים טופ: https://mitmachim.top/topic/32492/מדריך-תוכנה-לעריכת-שמות-מרובים-של-קבצים אתר התיעוד הרשמי (באנגלית): https://www.den4b.com/wiki/ReNamer
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    2k צפיות
    ShlomoS
    WSA, או Windows Subsystem for Android, היא בעצם סביבת האנדרואיד של ווינדוס 11. ה-WSA נחשב לחסכוני במעבד לעומת האימולטורים כגון נוקס ובלוסטאקס, אך הוא משתמש בהרבה זיכרון (ראם). כרגע, ה-WSA הרשמי תומך רק בהתקנת אפליקציות מחנות אמזון, וגם זה רק לבעלי חשבון אמזון ארה"ב, ורק למשתמשי תוכנית ווינדוס אינסיידר במסלול בטא. עם זאת, ניתן (גם ברשמי, אך זה יהיה בלי שירותי גוגל פליי, חנות גוגל פליי או רוט) להתקין אפליקציות באמצעות adb, או להשתמש בתוכנה מעולה שהופכת את ההתקנה לממש פשוטה. בסדרת מדריכים זאת, נסקור את נושא ה-WSA על שלל האופציות שלו, כולל האפשרות לרוט ושירותי/חנות גוגל, והוספת תעודות אבטחה. שימו לב: מלבד רשימת הדרישות הרגילה של ווינדוס 11, ל-WSA דרישות נוספות משלו: 8 GB של זיכרון RAM, וכונן מסוג SSD.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    2k צפיות
    ShlomoS
    MadrichimTipהועתק מכאן. [image: ubqaplm3qxkdhmipe5en.png] Acronis True Image היא חבילת תוכנה משולבת השומרת על אבטחת כל המידע במחשב. True Image מספקת את האפשרות ליצור גיבויים של מערכת ההפעלה, היישומים, הגדרות המשתמש וכל הנתונים הקיימים, כמו גם להרוס באופן מאובטח את כל המידע הסודי שהפך מיותר. בעזרת תוכנה זו תוכלו לגבות קבצים ותיקיות שנבחרו, הגדרות ודואר אלקטרוני מלקוחות מיקרוסופט, ואפילו דיסקים שלמים ומחיצות נבחרות. אחסון מקוון מאפשר לך לאחסן את הקבצים החשובים ביותר שלך באחסון מרוחק. הנתונים שלך יהיו מוגנים גם אם המחשב שלך אבד, נגנב או נהרס. גיבוי Acronis Nonstop מעת לעת (כל חמש דקות) שומר את השינויים שהתרחשו במערכת ובקבצים. לבקשת רבים, הוספתי גם את גירסת 2019 + דיסק בוט אני רק אגלה לכם באופן אישי, כל התקנות ווינדוס שאני עושה ללקוחות זה דרך התוכנה הזאת, אני פשוט לוקח מחשב ומתקין עליו את כל התוכנות הנחוצות, ואחרי שסיימתי להתקין ולהגדיר את המחשב, אני עושה גיבוי לקובץ (TIB) ואחרי זה שופך את הגיבוי (דרך ה- BOOTCD) לאיזה מחשב שאני רוצה, ויש לי מחשב מוכן עם הכל!!!! נשאר רק לעשות אקטיבציה לכמה תוכנות וזהו, במחשב האחרון שקניתי לא מזמן, הפעולה הזאת לקחה לי 6 דקות (כמובן תלוי לכל אחד איזה מפרט יש לו אבל בגדול זה תהליך די מהיר) למי שמעוניין , הנה מדריך בנושא הזה להכנת אימג' עם כל התוכנות: https://mitmachim.top/post/346095 להורדה גודל הקובץ - 447.1 MB מקור - KpoJIuK Bootable ISO גודל הקובץ - 705.1 MB מקור - KpoJIuK Acronis True Image 2019 Build 17750 להורדה (התקנה שקטה) גודל הקובץ - 447.8 MB סיסמא - מתמחים מקור - KpoJIuK Bootable ISO גודל הקובץ - 640 MB מקור - KpoJIuK
  • להורדה | תוכנת קליק שיטה עיוורת

תוכנות להורדה - מסודר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    18k צפיות
    ShlomoS
    תוכנה מצוינת ללימוד כתיבה בשיטה עיוורת. להורדה כאן. קרדיט.