תוכנת צילום מסך הכי טובה - GreenShot

• מנהל האתר

התוכנה מאפשרת לצלם מסך בלחיצת כפתור במקלדת (ניתן לבחור איזה כפתור), לערוך את הצילום, ועוד.

להורדה בחינם מהאתר הרשמי: https://getgreenshot.org/downloads

MadrichimTip

שימו לב: לאחר ההתקנה, לא לפתוח את התוכנה דרך ההתחל, אלא דרך הסמל בשורת המשימות באיזור ההתראות:
    4a503d7a-7684-444a-8479-e95c622b53f7-image.png

כדי שהתוכנה תהיה בעברית יש לבחור בשלב ההתקנה להוסיף שפה עברית:
    (לבחור בהתחלה בהתקנת בשפה האנגלית, ואז בשלב בחירת התכונות לבחור להוסיף עברית:
    87525be3-81d9-414a-87cc-49401e2299b5-image.png
    ולאחר ההתקנה להיכנס להגדרות ולבחור שפה עברית)

ניתן לבחור את יעד הלכידה:
    109cd8c5-df0c-4056-8474-a533f88f269a-image.png

• מנהל האתר

במידה ושכחתם במהלך ההתקנה להוסיף שפה עברית, תוכלו להריץ את ההתקנה מחדש בצורה תקינה, או להשתמש בקובץ הזה שמוסיף ל-GreenShot שפה עברית (ואח"כ לבחור בהגדרות בעברית כמו שהוסבר למעלה).

מדריכים מומלצים נוספים
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    3k צפיות
    ShlomoS
    MadrichimTipבמדריך זה יוסבר כיצד ניתן להעביר קבצים מהמחשב עצמו, לתוך מערכת הפעלה שמותקנת על מכונה וירטואלית VMware Workstation Pro. שימו לב! בהתקנת מערכת הפעלה וינדוס בהתקנה אוטומטית של ה-VM (כלומר שבוחרים הגדרות בעת טעינת קובץ ה-ISO, והתוכנה מתקינה בעצמה את מערכת ההפעלה, כולל בחירת הגדרות שפה, שם משתמש וסיסמה לפי מה שבחרתם מראש, ללא צורך בהתקנה ידנית כמו בהתקנה רגילה על מחשב), התוכנה מתקינה מראש את הכלים הנחוצים. אבל אם אתם לא מצליחים לעשות העתק הדבק או לגרור קבצים למכונה, פעלו לפי המדריך. שיטה ראשונה - התקנת הכלים של VM (ההוראות הבאות הן עבור וינדוס על VMware, עבור לינוקס ראו כאן או כאן) לאחר יצירת המכונה והתקנת מערכת ההפעלה, ברשימת המכונות המותקנות בצד שמאל של התוכנה, כנסו למכונה הרצויה: [image: bdfsrrzrdikmksndamiv.png] והפעילו אותה: ואז לחצו על שם המכונה בתפריט בצד שמאל עם קליק ימני בעכבר. ייפתח כזה תפריט, בחרו באפשרות המסומנת: [image: bfwobzu0dgtuk3p6ntcs.png] מייד תופיע שורה כזאת מתחת המכונה: [image: knzyo0vnjokmucrzhlvb.png] כעת כנסו בתוך המערכת הפעלה שמותקנת במכונה ל"מחשב זה", יופיע לכם כונן כזה: [image: xzpm9h2tetakvrqvpz5f.png] כנסו אליו ואשרו את התקנת הכלים: [image: yxpw9pqoi1purvbsmkil.png] ייפתח אשף התקנה, לחצו "Next" ובסוף "install": [image: ck3iizspbbsgthgkqwff.png] בסיום ההתקנה, התוכנה תציע לכם להפעיל את המחשב מחדש, כדי שהכלים יעבדו. ניתן לבחור "כן" והמכונה תופעל מחדש מיידית, אן לבחור "לא" ולהפעיל אותה מחדש בעצמינו מאוחר יותר. [image: oupwxqitv3x8e3z1fegl.png] לאחר ההפעלה מחדש תוכלו לעשות העתק-הדבק או לגרור קובץ מהמחשב למכונה, וגם כל מיני באגים בתצוגה אמורים להסתדר. שיטה שניה - תיקיה שיתופית שיטה נוספת, היא העברת הקבצים דרך תקיה שיתופית. אפשר לעשות זאת על ידי תקיה משותפת ברשת הביתית, ופשוט להעתיק מהמחשב לתקיה, ומהתקיה למכונה, או על ידי יצירת מעין תקיה שיתופית בין המכונה למחשב, בהגדרות המכונה. כדי לעשות זאת דרך הגדרות המכונה, כנסו להגדרות המכונה הרצויה, ועברו ללשונית הימנית של ההגדרות: [image: mr28x1ztu1bzgi8rj8vo.png] ופעלו לפי סדר המספרים בתמונה הבאה: [image: h9pwibasnwrkv6efmpeq.png] בחלון שייפתח לחצו על "Next": [image: sfrm5og1mjn6rqkie0cx.png] בחלון הבא פעלו לפי ההסבר המובא בתמונה הבאה, כל הסבר מסומן עם חץ לכפתור שעליו הוא מדבר: [image: brkpzy7ncjiqahfpiuwf.png] ואז לחצו שוב על "Next": [image: worw7te79cposlbo0msy.png] ולסיום: [image: oo2zoqn0bwkcmwpbwve5.png] ההסבר ליצירת תיקיה שיתופית דרך התוכנה לקוח מכאן. באם לא הצלחתם בעזרת 2 הדרכים שלעיל, לדוגמה במערכת הפעלה ישנה ולא נפוצה שאין לה דרייברים, וכדומה, תוכלו לנסות את הדרך שמובאת כאן.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    3k צפיות
    ShlomoS
    תוכנת ניווט IGO למחשב, התוכנה בגרסה ישנה, המפות עצמן עודכנו לתאריך 3.2021. התוכנה בגרסה ניידת, יש להוריד את הקובץ שכאן (277 מגה), לחלץ אותו, ולפתוח את הקובץ בשם iGO831_PC.exe. קרדיט לתוכנה עצמה לכאן, עדכון המפות מכאן.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    2k צפיות
    ShlomoS
    MadrichimTipהועתק מכאן. [image: ubqaplm3qxkdhmipe5en.png] Acronis True Image היא חבילת תוכנה משולבת השומרת על אבטחת כל המידע במחשב. True Image מספקת את האפשרות ליצור גיבויים של מערכת ההפעלה, היישומים, הגדרות המשתמש וכל הנתונים הקיימים, כמו גם להרוס באופן מאובטח את כל המידע הסודי שהפך מיותר. בעזרת תוכנה זו תוכלו לגבות קבצים ותיקיות שנבחרו, הגדרות ודואר אלקטרוני מלקוחות מיקרוסופט, ואפילו דיסקים שלמים ומחיצות נבחרות. אחסון מקוון מאפשר לך לאחסן את הקבצים החשובים ביותר שלך באחסון מרוחק. הנתונים שלך יהיו מוגנים גם אם המחשב שלך אבד, נגנב או נהרס. גיבוי Acronis Nonstop מעת לעת (כל חמש דקות) שומר את השינויים שהתרחשו במערכת ובקבצים. לבקשת רבים, הוספתי גם את גירסת 2019 + דיסק בוט אני רק אגלה לכם באופן אישי, כל התקנות ווינדוס שאני עושה ללקוחות זה דרך התוכנה הזאת, אני פשוט לוקח מחשב ומתקין עליו את כל התוכנות הנחוצות, ואחרי שסיימתי להתקין ולהגדיר את המחשב, אני עושה גיבוי לקובץ (TIB) ואחרי זה שופך את הגיבוי (דרך ה- BOOTCD) לאיזה מחשב שאני רוצה, ויש לי מחשב מוכן עם הכל!!!! נשאר רק לעשות אקטיבציה לכמה תוכנות וזהו, במחשב האחרון שקניתי לא מזמן, הפעולה הזאת לקחה לי 6 דקות (כמובן תלוי לכל אחד איזה מפרט יש לו אבל בגדול זה תהליך די מהיר) למי שמעוניין , הנה מדריך בנושא הזה להכנת אימג' עם כל התוכנות: https://mitmachim.top/post/346095 להורדה גודל הקובץ - 447.1 MB מקור - KpoJIuK Bootable ISO גודל הקובץ - 705.1 MB מקור - KpoJIuK Acronis True Image 2019 Build 17750 להורדה (התקנה שקטה) גודל הקובץ - 447.8 MB סיסמא - מתמחים מקור - KpoJIuK Bootable ISO גודל הקובץ - 640 MB מקור - KpoJIuK
  • להורדה | תוכנת קליק שיטה עיוורת

תוכנות להורדה - מסודר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    18k צפיות
    ShlomoS
    תוכנה מצוינת ללימוד כתיבה בשיטה עיוורת. להורדה כאן. קרדיט.