תוכנת צילום מסך הכי טובה - GreenShot

• מנהל האתר

התוכנה מאפשרת לצלם מסך בלחיצת כפתור במקלדת (ניתן לבחור איזה כפתור), לערוך את הצילום, ועוד.

להורדה בחינם מהאתר הרשמי: https://getgreenshot.org/downloads

MadrichimTip

שימו לב: לאחר ההתקנה, לא לפתוח את התוכנה דרך ההתחל, אלא דרך הסמל בשורת המשימות באיזור ההתראות:
    4a503d7a-7684-444a-8479-e95c622b53f7-image.png

כדי שהתוכנה תהיה בעברית יש לבחור בשלב ההתקנה להוסיף שפה עברית:
    (לבחור בהתחלה בהתקנת בשפה האנגלית, ואז בשלב בחירת התכונות לבחור להוסיף עברית:
    87525be3-81d9-414a-87cc-49401e2299b5-image.png
    ולאחר ההתקנה להיכנס להגדרות ולבחור שפה עברית)

ניתן לבחור את יעד הלכידה:
    109cd8c5-df0c-4056-8474-a533f88f269a-image.png

• מנהל האתר

במידה ושכחתם במהלך ההתקנה להוסיף שפה עברית, תוכלו להריץ את ההתקנה מחדש בצורה תקינה, או להשתמש בקובץ הזה שמוסיף ל-GreenShot שפה עברית (ואח"כ לבחור בהגדרות בעברית כמו שהוסבר למעלה).

מדריכים מומלצים נוספים
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    2k צפיות
    ShlomoS

WSA, או Windows Subsystem for Android, היא בעצם סביבת האנדרואיד של ווינדוס 11.
    ה-WSA נחשב לחסכוני במעבד לעומת האימולטורים כגון נוקס ובלוסטאקס, אך הוא משתמש בהרבה זיכרון (ראם).
    כרגע, ה-WSA הרשמי תומך רק בהתקנת אפליקציות מחנות אמזון, וגם זה רק לבעלי חשבון אמזון ארה"ב, ורק למשתמשי תוכנית ווינדוס אינסיידר במסלול בטא.
    עם זאת, ניתן (גם ברשמי, אך זה יהיה בלי שירותי גוגל פליי, חנות גוגל פליי או רוט) להתקין אפליקציות באמצעות adb, או להשתמש בתוכנה מעולה שהופכת את ההתקנה לממש פשוטה.

בסדרת מדריכים זאת, נסקור את נושא ה-WSA על שלל האופציות שלו, כולל האפשרות לרוט ושירותי/חנות גוגל, והוספת תעודות אבטחה.

שימו לב: מלבד רשימת הדרישות הרגילה של ווינדוס 11, ל-WSA דרישות נוספות משלו: 8 GB של זיכרון RAM, וכונן מסוג SSD.

• 1 הצבעות
    1 פוסטים
    1k צפיות
    ShlomoS

MadrichimTip

הועתק מכאן.

72e1e97a-2ad2-40d6-b59a-fc78b55b7c73-image.png

Acronis True Image היא חבילת תוכנה משולבת השומרת על אבטחת כל המידע במחשב. True Image מספקת את האפשרות ליצור גיבויים של מערכת ההפעלה, היישומים, הגדרות המשתמש וכל הנתונים הקיימים, כמו גם להרוס באופן מאובטח את כל המידע הסודי שהפך מיותר. בעזרת תוכנה זו תוכלו לגבות קבצים ותיקיות שנבחרו, הגדרות ודואר אלקטרוני מלקוחות מיקרוסופט, ואפילו דיסקים שלמים ומחיצות נבחרות. אחסון מקוון מאפשר לך לאחסן את הקבצים החשובים ביותר שלך באחסון מרוחק. הנתונים שלך יהיו מוגנים גם אם המחשב שלך אבד, נגנב או נהרס. גיבוי Acronis Nonstop מעת לעת (כל חמש דקות) שומר את השינויים שהתרחשו במערכת ובקבצים.

לבקשת רבים, הוספתי גם את גירסת 2019 + דיסק בוט

אני רק אגלה לכם באופן אישי, כל התקנות ווינדוס שאני עושה ללקוחות זה דרך התוכנה הזאת, אני פשוט לוקח מחשב ומתקין עליו את כל התוכנות הנחוצות, ואחרי שסיימתי להתקין ולהגדיר את המחשב, אני עושה גיבוי לקובץ (TIB) ואחרי זה שופך את הגיבוי (דרך ה- BOOTCD) לאיזה מחשב שאני רוצה, ויש לי מחשב מוכן עם הכל!!!! נשאר רק לעשות אקטיבציה לכמה תוכנות וזהו, במחשב האחרון שקניתי לא מזמן, הפעולה הזאת לקחה לי 6 דקות (כמובן תלוי לכל אחד איזה מפרט יש לו אבל בגדול זה תהליך די מהיר)

למי שמעוניין , הנה מדריך בנושא הזה להכנת אימג' עם כל התוכנות:
    https://mitmachim.top/post/346095

להורדה

גודל הקובץ - 447.1 MB

מקור - KpoJIuK

Bootable ISO

גודל הקובץ - 705.1 MB

מקור - KpoJIuK

Acronis True Image 2019 Build 17750

להורדה (התקנה שקטה)

גודל הקובץ - 447.8 MB

סיסמא - מתמחים

מקור - KpoJIuK

Bootable ISO

גודל הקובץ - 640 MB

מקור - KpoJIuK

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    2k צפיות
    ShlomoS

MadrichimTip

לאינדקס - לחץ כאן.

לא הרבה אוהבים את זה, אבל לאחרונה מדובר בתחום שמוסיף הרבה יופי למחשב.

אני מביא לכם אתר שאפשר דרכו להוריד שומרי מסך לפי קטגוריות:

https://www.screensaversplanet.com/screensavers/

SereneScreen Marine Aquarium 3.3.6381

0c29b528-949e-4867-a9fb-2c8a3a24e2dc-image.png

תוכלו לבחור בין 27 מיני דגים אקזוטיים שונים - החל מדג הפרפר של אדיס ועד הטנג הצהוב - ו- SereneScreen יכול להציג עד 30 דגים בכל פעם, עם ממשק קל ליצירה והתאמה אישית של סטים של דגים משלכם.

יש לך גם הגדרות עבור פנורמה אוטומטית, רשימות השמעה למוסיקה ועמודה בועה (מאוורר וירטואלי, עם צליל בועה אופציונלי).

להורדה (התקנה שקטה + ניידת)

גודל הקובץ - 4.5 MB

מקור - elchupacabra

Dream Aquarium Screensaver 1.2592

08a5b083-b8d8-4b40-9156-4b32776f0af1-image.png
    Dream Aquarium הוא שומר מסך באיכות גבוהה לשולחן העבודה שלך. כל פרט בעיצוב הותאם - צמחי מים, אור, צללים, בועות, דגים ... הכל נע בצורה חלקה ומציאותית. אתה יכול אפילו להאכיל בו את הדגים שלך, להוסיף או להפחית כל מספר מהם. יש גם תמיכה בפורמט מסך רחב והרבה יותר!

להורדה (התקנה שקטה)

גודל הקובץ - 8.1 MB

מקור - KpoJIuK

Sim Aquarium 3.0.0.1

f23e1a5e-72b2-4b1f-b77c-0122a6493596-image.png

להורדה (גירסא ניידת)

גודל הקובץ - 33.9 MB

סיסמא - מתמחים

מקור - Portable by Spirit Summer

PUSH Video Wallpaper 4.51

741aed02-4044-4de0-9061-a0d3d0b83eaf-image.png
    באפשרותך להחיל רקעי וידיאו Windows Vista Ultimate Dreamscene על כל מערכות ההפעלה העדכניות ביותר, כגון Windows 10, 8.1, 8, 7.
    כאשר המחשב אינו פעיל הוא משמש גם כשומר מסך וידאו, כך שתוכלו לצפות בסרטונים המועדפים עליכם.

להורדה (התקנה שקטה + ניידת)

גודל הקובץ - 16.1 MB

מקור - elchupacabra

להורדה (התקנה שקטה)

מקור - @שמואל

• להורדה | תוכנת קליק שיטה עיוורת

תוכנות להורדה - מסודר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    16k צפיות
    ShlomoS

תוכנה מצוינת ללימוד כתיבה בשיטה עיוורת. להורדה כאן.

קרדיט.